beckx-to-basic wandelavonturen 

Mijn missie is mijn passie

Bijna 40 jaar geleden werd ik als tiener betoverd door dit fantastische land: ik werd verliefd op Noorwegen. Het gevoel is in al die jaren nooit verdreven door alle andere prachtige plekken die ik op de wereld bezocht en ervaren heb.


Eind jaren 90 kwam ik voor de eerste keer boven de poolcirkel en werd ik nog sterker aangetrokken door de magische krachten van het hoge noorden. Hoe dan ook, ik wilde vaak vertoeven in dit onaangeraakte en fantastische deel van de wereld. 


Na jaren met groepen op pad te zijn geweest voor een wandelorganisatie heb ik 'beckx-to-basic wandelavonturen' opgericht.


Ik ben een bergwandelaar, een avonturier die geen reisorganisatie heeft, maar wel puur en alleen vanuit mijn passie back-to-basic wandelavonturen organiseert boven de poolcirkel in Noorwegen.
Een enkele keer ook over de landsgrens in Zweden
en Finland.
Hier maak ik je graag deelgenoot van!
 

Avonturen? Jazeker, geen standaard bergwandeltochten, maar tochten met een echt avontuurlijk karakter. Deze bevinden zich in alle gevallen buiten de bewoonde wereld, zodat je de puurheid van de natuur en het bestaan lijfelijk ervaart. Alle systemen waar je in het dagelijkse leven aan deelneemt, kunnen even worden losgekoppeld.

Je staat op eigen benen en leeft in het landschap…..Het voert je terug naar je eigen basis!